Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Snöstorp / Backavägen 25

Tjusigt renoverad villa med flera plus!

Med ett lugnt och lummigt läge i mysiga Snöstorp presenterar vi här ett gediget betonghus om 1-plan med källare. Total yta uppgår till ca 183 kvm och värms upp via fjärrvärme. Invändigt väntar en snyggt renoverad interiör med coolt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med braskamin. Utgång finns till nybyggt altandäck med loungedel. Entréplan rymmer även två sovrum samt ett renoverat badrum. En trappa ned finner vi två extra rum som kan nyttjas som sovrum, gästrum, gym eller bara för riktigt god förvaring. Dessutom tvättstuga, pannrum och andra praktiska utrymmen. Ett stort plus är även det vidbyggda dubbelgaraget! Denna villa gillar vi skarpt. Visning rekommenderas :) /Tommy & Henrik

Halmstad / Snöstorp
Backavägen 25
Final price: 3 700 000 kr
Enclosed: 93/90 kvm
Running costs: 36 663 kr/år
Plotarea: 941 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Backavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.