Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Halmstad / Centrum
Bissmarksgatan 4
Utgångspris: Kalkyl 2 150 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 119 kvm
Community fee: 5 554 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns ej)

Halmstad - Centrum / Bissmarksgatan 4

CENTRAL FYRA MED ÖPPEN SPIS OCH TVÅ BALKONGER

Välkomna till en ljus och rymlig fyra där boytan om 119 kvm bjuder på två till tre sovrum, två toaletter, tvättstuga, vardagsrum, matsal samt mycket goda förvaringsutrymmen inklusive walk in closet. Rummen inbjuder med en härlig rymd då takhöjden mäter 2,70 m. Ytterligare fördelar är det fina ljusinsläppet, de vackra trägolven, den öppna spisen i vardagsrummet samt de dubbla balkongerna med morgon alternativt kvällssol. Bissmarksgatan 4 har ett ypperligt läge mitt i centrum med ett lugnt läge intill Gunillaparken och dessutom med närhet till Galgberget. Trots sitt centrala läge får man här ett tyst och lugnt boende och störs varken av ljud från centrums nattliv eller trafiken på kringliggande gator. Vi är övertygade om att ni kommer gilla denna pärla och ser fram emot att få träffa er på visningen! /Tommy & Henrik

Balkong från vardagsrum
Balkong från vardagsrum
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Stora sovrummet
Stora sovrummet
Stora sovrummet
Stora sovrummet
Balkong från sovrum med utsikt mot Gunillaparken
Balkong från sovrum med utsikt mot Gunillaparken
Balkong från sovrum
Balkong från sovrum
Stora sovrummet
Stora sovrummet
Stora sovrummet
Stora sovrummet
Sovrum innanför kök
Sovrum innanför kök
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Välkomnande huvudentré med klinkers på golvet och tapetserade väggar i ljus färg. Direkt till höger finner vi gästtoaletten som är helkaklad och innehåller wc, vägghängt spegelskåp samt kommod med tvättställ. På vår vänstra sida finns en större hatthylla (ingår) och utrymme finns även för skohylla. BADRUM Efter gästtoaletten på höger sida når vi badrummet som är helkaklat i vitt och blått. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, badkar och även handdukstork. VARDAGSRUM Från hallen når vi vardagsrummet rakt fram där ett vackert stavparkettgolv i fiskbensmönster pryder golvet. Tillsammans med en öppen spis (ej eldningsbar i dagsläget) i ena hörnet är detta ett härligt rum att vistas i. Från vardagsrummet finns utgång till en utav balkongerna där man kan njuta av kvällssolen. MATSAL (SOVRUM) Den fiskbensmönstrade parketten leder oss via skjutdörrar in i lägenhetens matsal. Två stora fönster i vinkel ger ett vackert ljust rum samt långa siktlinjer ut mot Gunillaparken. Tidigare ägare hade detta som sitt "master bedroom" därav finns en garderobslänga utmed väggen till vardagsrummet. Tillgång till klädkammare med tre stora skjutdörrsgarderober med spegelglas. INRE HALL Genomgångshall med tillgång till skjutdörrsgarderober med spegelglas. Från hallen finns en passage via klädkammare som förbinder Matsal (sovrum) och den inre hallen. Denna passage har mycket goda klädförvaringsmöjligheter (benämndes tidigare under "Matsal"). SOVRUM Rymligt sovrum med tapetserade väggar och parkettgolv. Även detta sovrum är rymligt och här hittar vi även utgången till lägenhetens andra balkong med morgonsol. Ljust och fint! KÖK Från genomgångshallen nås köket med inredning ifrån Ballingslöv. Äkta träluckor i Ek ger en gedigen kvalitetskänsla tillsammans med bänkskiva i granit och delvis rostfria kapitalvaror. Intill diskhon finner vi fönster med fint ljusinsläpp och som bjuder på lite utsikt. Utrustat med: klinkergolv, infälld spishäll, infälld fritös, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn samt kyl & frys i fullhöjd. Kapitalvaror från Electrolux & Samsung. Gott om skåp samt plats för matsalsbord. TVÄTTSTUGA I anslutning till lägenhetens andra entré och köket ligger tvättstugan med tvättmaskin (plats finns för torktumlare). En unik lösning som andra lägenheter i föreningen inte har! SOVRUM Det fjärde och sista rummet finner vi innanför köket. Nyttjas idag som kontor men passar även utmärkt som sovrum. Parkettgolv och tapetserade väggar.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  119 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1939
Energideklaration
 • Energiprestanda
  190 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2010-10-16
TV- och Internetanslutning
 • Tv via Boxer samt Internet via ADSL.
Bilplats/Övriga byggnader
 • På Bissmarksgatan kan man teckna sig för boendeparkering och vill man ha bilen mer skyddad finns ett parkeringshus ett par hundra meter bort med möjlighet till månadskort till ett förmånligt pris.
Övrigt
 • Nuvarande ägares renoveringar av lägenheten: Lilla sovrummet, 2014 - Målat väggar Kök, 2014 - Ny tapet - Ny ugn - Ny fläkt - Ny kyl/frys Tvättstuga, 2015 - Ny tvättmaskin
Economy
 • Community fee
  5 554 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  229 kr/mån
 • Hushållsström
  294 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  523 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  9,62292
 • Andel av årsavg.
  9,09922
 • Pantsättning
  är inte pantsatt.
 • Planerade avgiftsändringar
  Föreningen har en årlig höjning på ca 2 %.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Båglampan 14. I föreningen finns 16 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Båglampan 14 består av ett flerbostadshus med 16 lägenheter varav 15 är upplåtna med bostadsrätt och 1 lägenhet med hyresrätt. Lägenhetsfördelning är 1 rok 5 st, 2 rok 5 st, 3 rok 1 st, 4 rok 4 st samt 5 rok 1 st vilka fördelas på totalt 1 137 kvm varav bostadsrätter 1 046 kvm och hyresrätt 91 kvm.
 • Kommande renoveringar
  Tak, fasad och balkonger skall renoveras men inga beslut är tagna om när eller hur.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Föreningen har en årlig höjning på ca 2 %.
 • Gjorda renoveringar
  2013 Relining av avloppsstammarna samt målning av trapphuset 2012 Nya ytterdörrar (säkerhetsdörrar) till alla lägenheter 2010 Nya isolerglasfönster samt balkongdörrar till samtliga lägenheter
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Lägenhetsförråd och tvättstuga finns i källaren. Föreningen har 2 garageplatser varav en hyrs ut och en används av föreningen. Ekonomisk förvaltning genom Crendo förvaltning AB.
Området
 • Fastigheten är belägen på en enkelriktad gata och har ingen nämnvärd trafik eller förbipasserande som stör. Läget är dock ypperligt med promenadavstånd till centrala Halmstad samt Gunillaparkens härliga grönytor. Galgbergets stora utbud av rekreationsmöjligheter finns även på nära håll och flertalet gym finns i närheten.
 • Kommunikationer
  Lokaltrafiken har en busshållsplats i nästa anslutning till Bissmarksgatan 4.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten