Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Fyllinge / Gäddvägen 175

Nybyggd fyrarummare i markplan med altan och liten täppa!

Vi har blivit anlitade av Brf Åkeslätt i Fyllinge att för deras räkning förmedla två helt nybyggda bostadsrätter i markplan. Tidigare Amadeuskliniken har byggts om till två fyrarummare med tre sovrum vardera. Vi tackar för förtroendet och hälsar er härmed välkomna till två topputrustade lägenheter renoverade av MTA. Allt är nytt såsom el, v/a, kök, bad, golv, väggar och tak. På baksidan erbjuds altan samt en liten trädgårdstäppa, och på framsidan finns möjlighet till trädgård eller altan även här. Således kan man alltid välja mellan skugga eller sol. Materialvalen är av hög kvalitet med kök ifrån Ballingslöv, kapitalvaror från Cylinda, golv från Tarkett mm. Missa inte denna superchans! Båda lägenheterna visas lördagen 28:e maj. Varmt välkomna! /Tommy & Henrik

Halmstad / Fyllinge
Gäddvägen 175
Final price: 1 150 000 kr
Enclosed: 88 kvm
Community fee: 6 189 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Gäddvägen