Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Väster/Rotorp / Gaggegatan 17d

Renoverat och lättskött familjeboende på attraktivt läge!

Varmt välkomna till ett bekvämt boende med flera mervärden! Med attraktivt och lugnt läge på Väster väntar detta fina ytterradhus i två plan med källare där ytorna om totalt 210 kvm verkligen överraskar! Invändigt väntar en boendemiljö i mycket gott skick med bl.a. renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, bibliotek med braskamin, stort underbart badrum, renoverad gästtoalett, tre sovrum samt en källare med tv-rum, tvättstuga och goda förvaringsutrymmen. Radhuset har uteplatser på båda sidor om huset och på framsidan får man en insynsskyddad och privat uteplats med stensatt yta i bästa sydvästläge. Vill man istället känna gräs mellan tårna går man ut i trädgården på baksidan, vilken omgärdas av häckar. Området har ett idylliskt lugn och är perfekt för barnfamiljen med bilfria gator och lekplats precis runt hörnet. Förutom en renoverad boendemiljö har huset även renoverat tak (-08), nya fönster (-10) och indraget fiber (-14) så här behöver man inte ägna fritiden till att fixa och dona. Huset är besiktigat och för nästa ägare väntar ett bekvämt liv som husägare. Väl mött på visningen. /Tommy & Henrik

Halmstad / Väster/Rotorp
Gaggegatan 17d
Final price: 3 425 000 kr
Enclosed: 139/69 kvm
Running costs: 35 721 kr/år
Plotarea: 191 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Gaggegatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.