Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Östra stranden / Gatehus 112

TRIVSAMMA GATEHUS

På trivsamma Gatehus kan vi nu erbjuda en stuga om 24 kvm i behov av omsorg men med stora möjligheter att skapa sitt fritidsboende efter eget tycke och smak. Gatehus präglas av mindre stugor i härliga kulörer och närheten till badstrand och lekplats gör att ett sommarboende här uppskattas av hela familjen. Tomten är lättskött och ger tid över till att enbart koppla av och känna att man har semester. Vattnet är påkopplat från april till oktober ut och på området finns gemensamma utrymmen med dusch, tvättmöjligheter samt uthyrningsrum för nära och kära på besök. Varmt välkomna att möta sommaren 2016 i egen stuga på Östra stranden! Stugan är i renoveringsbehov, se bifogat besiktningsprotokoll. /Henrik & Tommy

Halmstad / Östra stranden
Gatehus 112
Final price: 470 000 kr
Enclosed: 24 kvm
Running costs: 8 787 kr/år
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Gatehus