Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Pålsbo / Hagalundsvägen 32 B

Familjevänligt hus i bostadsrättsform!

Varmt välkomna till Hagalundsvägen 32 B som har mycket att erbjuda er som söker ett lättskött och lugnt boende i trivsam miljö. Detta välskötta radhus om drygt 112 kvm är fördelat på två plan med bl.a. tre bra sovrum på övre plan och vardagsrum i entréplan med stort uterum i anslutning. Boendemiljön är fräsch och väl anpassad med två badrum och en separat tvättstuga med förråd i anslutning. Föreningens utemiljö är uppskattad av ung som gammal men främst av barnen där den gemensamma gröna innergården blir den naturliga samlingspunkten. Bostadsrättens egna trädgård är lättskött och på baksidan får man tillgång till ett större uterum som stora delar av året blir som ett extra rum. Detta är boendet för er som vill bo med villakänsla men lägga minimalt med tid på skötsel och underhåll. Kanske njuta av sommarvärmen istället? /Tommy & Henrik

Halmstad / Pålsbo
Hagalundsvägen 32 B
Final price: 1 610 000 kr
Enclosed: 112,5 kvm
Community fee: 7 419 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Hagalundsvägen