Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Centrum / Hvitfeldtsgatan 12

Renoverad 50-talare med ett centralt men samtidigt lugnt läge!

Central tvårummare belägen i solida HSB borgaren som är en av de mer välskötta föreningarna där de största renoveringarna redan är utförda såsom tak, fönster och stammar. Månadsavgiften ligger på blygsamma 3 128 kr/mån. Lägenheten mäter 61 kvm och är sannerligen välplanerad. Interiören är renoverad och bjuder på en ljus och fräsch boendemiljö utan insyn på andra våning. Detta är en inflyttningsklar lägenhet med en fin balkong åt väster med sol stora delar av dag/kväll! För er som gillar 50-talscharm så har vi en vacker stavparkett i fiskbensmönster i vardagsrummet. Under sommarhalvåret erbjuder innergården sittgrupp och grillplats, vilken får nyttjas av de boende. Helt enkelt en toppenlägenhet som ligger mitt emellan Feldts bageri och Konditori Regnbågen, således är det aldrig långt till färska frukostfrallor på helgerna :) Varmt välkomna till Hvitfeldtsgatan 12! /Tommy & Henrik

Halmstad / Centrum
Hvitfeldtsgatan 12
Final price: 1 700 000 kr
Enclosed: 61 kvm
Community fee: 3 128 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Hvitfeldtsgatan