Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Fyllinge / Klackens södergränd 15

LÄTTSKÖTT BOENDE

Nr: 15 på Klackens Södergränd har ett av gatans bästa lägen där trädgården på baksidan angränsar till grönområde med lekplats och där kvällssolen verkligen ger mervärde. Invändigt väntar ett välplanerat boende för hela familjen med tre sovrum på övre plan och möjligheten till fyra med det tillbyggda allrummet i entréplan. Kök och badrum är uppfräschade och i entréplan gillar vi den luftiga planlösningen samt den praktiska groventrén som är en tillgång för barnfamiljen. Uterum och uteplats ligger i bästa västerläge och sommartid får man här en privat och skyddad utemiljö. Mellan husen är det tillåtet att köra in för på- och avlastning men annars är gatan bilfri och med lekplatsen på gångavstånd skapas här en barnvänlig miljö. Varmt välkomna till Fyllinge, vi ses på visningen :) /Henrik & Tommy

Halmstad / Fyllinge
Klackens södergränd 15
Final price: 1 850 000 kr
Enclosed: 139 kvm
Running costs: 34 110 kr/år
Plotarea: 188 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Klackens Södergränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.