Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Söndrum/Albinsro / Logvägen 3

Nytt & fräscht!

Varmt välkomna till Logvägen 3 och Brf Albinsroparken! Här väntar ett nytt och bekvämt boende kedjehus med barnvänlig innergård där lekplatsen blir en naturlig samlingsplats för både barn och föräldrar. Invändigt väntar en ljus och fräsch boendemiljö med bl.a. två helkaklade badrum, ljust kök med matrum i anslutning samt ett övre plan med tre sovrum och en fantastisk balkong med sol större delen av dagen. Baksidan erbjuder gräsyta med altan och från carporten når man ett förråd som är genomgående och även nås från trägården. Närheten till förskola och skolor samt Flygstadens stora affärsutbud är en stor fördel och sommartid råder cykelavstånd till salta bad. Bo med villakänsla och slipp bekymmer med underhåll etc. vilket ger tid över till annat som ger livskvalité! /Henrik & Tommy

Halmstad / Söndrum/Albinsro
Logvägen 3
Final price: 2 735 000 kr
Enclosed: 112 kvm
Community fee: 4 195 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Logvägen