Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Centrum/Nissastrand / Nissabogatan 6

Pompös tvåa i markplan med en underbar uteplats om hela 23 kvm!

Denna tvåa stoltserar med en generös yta om 73,5 kvm samt en högst unik uteplats om 23 kvm omgärdad av en vit putsad mur samt grönskande växtlighet. Lägenheten bjuder på en unik upplevelse där "villa-känslan" är påtaglig. Stora fönster mot grönskande innergård skapar en härlig boendemiljö med generöst ljusflöde. Vi gillar att lägenheten har separat badrum och tvättstuga, så att man slipper trängas med tvätten i badrummet. Ett stor plus är även de goda förvaringsutrymmena med två skjutdörrsgarderober samt en klädkammare! Det pompösa intrycket beror till stor del på den extra generösa takhöjden, de välarbetade listverken samt den höga materialstandarden i samtliga rum och framförallt i kök och badrum. Vi hälsar er varmt välkomna till Riksbyggen Brf Villa Real med en av Nissastrands finaste innergårdar. Månadsavgiften om 5 207 kr inkluderar bredband, tv, telefoni, vatten och värme. /Tommy & Henrik

Halmstad / Centrum/Nissastrand
Nissabogatan 6
Final price: 2 030 000 kr
Enclosed: 73,5 kvm
Community fee: 5 207 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Nissabogatan