Search Menu
Visningar
 • Söndag 2 oktober 09:00-12:15

  Anmälan krävs / Tidsbokad

Boka visning
Halmstad / Centrum/Slottsparken
Patrikshillvägen 8
Utgångspris: Kalkyl 1 895 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 77,5 kvm
Community fee: 4 944 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)

Halmstad - Centrum/Slottsparken / Patrikshillvägen 8

SKYDDAT MARKPLANSLÄGE I CENTRALA HALMSTAD

Kanske är det dags att lämna villan och skaffa sig ett mer lättskött boende eller så lockar helt enkelt friheten med att bo i lägenhet och få tid över till annat? Oavsett skäl är bostadsrätterna i Brf Slottsparken mycket tilltalande för alla åldrar och med endast promenadavstånd till centrala Halmstad är läget svårslaget. Här erbjuds ett insynsskyddat och trivsamt markplansläge med tre rum och kök (77,5 kvm). Lägenheten är ytterst välskött och har genomgående ljusa materialval vilka kombineras med ett enhetligt parkettgolv i varm nyans. En öppen planlösning mot vardagsrummet och i anslutning ligger den generösa uteplatsen. Flertalet garderober med skjutdörrar samt en klädkammare ger goda förvaringsmöjligheter och i det fräscha badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Garageplats med förmånlig hyra finns att tillgå och i månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband 100/100 Mbit och tv via Bredbandsbolaget. /Henrik & Tommy

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  ENTRÈ/HALL Trapphusen är rymliga och välskötta och utrustade med hiss. Innanför ytterdörren väntar en fräsch boendemiljö med genomgående ljusa väggar och golv av ekparkett. Första delen av hallen har dock ljusgrått klinkergolv för att bättre stå emot smuts och väta. Direkt till vänster finns en bra klädkammare för allmän förvaring och längre in i hallen på den högra sidan en garderob med två skjutdörrar i spegelglas där man tacksamt hänger av ytterkläder och ställer skor. SOVRUM Lägenhetens största sovrum ligger till höger från hallen sett och har fönster i österläge och hel garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Rummet har god yta och rymmer väl en dubbelsäng. BADRUM Från hallen når man också badrummet som är mycket fräscht med ljusa helkaklade väggar och golv med elektrisk golvvärme för bästa komfort. Badrummet är utrustat med wc, större tvättställ med flertalet skåp, spegel med hyllplan och belysning, handdukstork samt dusch med glasväggar. Här finns också en tvättpelare med tvättmaskin (Bauknecht)och torktumlare (Electrolux). KÖK & VARDAGSRUM Lägenhetens hjärta och bästa utrymme är vardagsrummet som tillsammans med köket skapar en trivsam sällskapsyta. Den öppna planlösningen ger en luftig miljö och varför inte öppna upp ytterligare mot sovrummet innanför och där skapa extra yta för ett separat matrum alt. TV-rum. Köksskåpen är vita och går i vinkel mot matplatsen, extra dekorativt är det fönster som löper mellan över- och underskåp. Bänkskiva i ljusgrått och kakel i ljusa toner tillsammans med vitvaror i rostfritt ger en fräsch helhet. Vitvarorna består av spishäll (Electrolux), fläktkåpa (AEG), inbyggd ugn och mikro i bekväm arbetshöjd (Electrolux), diskmaskin (Electrolux) samt kombinerad kyl/frys (Electrolux). Vardagsrumsdelen har bra yta för en soffgrupp och utgång till rymlig altan med skyddat läge. SOVRUM Innanför vardagsrummet finns ytterligare ett sovrum som passar bra som arbetsrum eller barnrum. Fönster åt två håll ger en ljus miljö och här finns en garderob för förvaring.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  77,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2001
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme och mekanisk ventilation
Energideklaration
 • Energiprestanda
  96 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2008-11-06
TV- och Internetanslutning
 • Bredbandsbolaget levererar både bredband (100/100 Mbit) och tv, vilka båda ingår i månadsavgiften!
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Har separat kö.
 • Föreningen har 46 st garageplatser i källarplan för uthyrning. Till dessa tillämpas kösystem. Parkering kan även ske på intilliggande gator och boendeparkering kan tecknas hos kommunen.
Economy
 • Community fee
  4 944 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,66250
 • Andel av årsavg.
  1,66246
 • Andelstal insats
  1,66250
Föreningen
 • Benämning
  Riksbyggen Brf Slottsparken. I föreningen finns 54 lägenheter.
 • Allmänt
  Föreningen äger fastigheten Brandvakten 2 i Halmstads kommun med därpå 3 st byggnader med 54 st lägenheter. Byggnaderna är uppförda år 2001. Föreningen disponerar även 46 st garageplatser. Fastigheten och byggnaderna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar, ingår gör även bostadsrättstillägg för de boende.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till bostadsrätten hör ett varmförråd i källarplan. Nås smidigt både via trappa och hiss. I källaren finns även gemensamt cykelförråd. Runt husen är det lummigt och trivsamt med fina gräsytor och små uteplatser. Föreningen ligger även i anslutning till Slottsparken vilket gör läget luftigt.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten