Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Väster / Plönegatan 23c

Renoverat och lättskött parhus på underbara Väster!

Vi gillar verkligen Väster och förstår varför detta område är så populärt. Här bor man med cykelavstånd till centrala Halmstad och har natursköna Galgberget, Flygstadens stora affärsutbud samt flera förskolor på bekvämt avstånd. Området är trots detta mycket lugnt och den blandade bebyggelsen ger trivsamma omgivningar. Här på Plönegatan 23 C ligger ett praktiskt och välskött parhus i två plan om 120 kvm. Invändigt väntar en tilltalande boendemiljö med renoverat kök, stort och ljust badrum, tre sovrum, balkong samt altan i soligt söderläge. Trädgården är lättskött men rymmer trots sin mindre yta både fruktträd, bärbuskar samt blomsterprakt. Dessutom kan man äta goda blå druvor från vinrankan som varje år bildar ett grönt tak över altanen. Huset har även indraget fiber. Visst låter det som ett trivsamt boende och vi vågar lova att hela familjen kommer trivas här! /Tommy & Henrik

Halmstad / Väster
Plönegatan 23c
Final price: 3 070 000 kr
Enclosed: 120 kvm
Running costs: 32 147 kr/år
Plotarea: 218,1 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Plönegatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.