Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Marbäck / Skedala 821

Som hämtad ur sagornas värld!

Inbäddad i vacker skogsmiljö, en bit förbi Torvsjön och populära "Ön", finner vi denna vinterbonade stugidyll med mersmak. Med ett högt fint läge uppe på Kaneberg erbjuds en rogivande utsikt över skogslandskapet. Närheten till sjö och skog attraherar både fiskaren och svampplockaren. Storstugan mäter ca 50 kvm och hyser renoverat kök, badrum samt ett större rum med braskamin. Värms upp med en luft/luftvärmepump. Plats finns för soffa, bord och säng. Intill ligger en gäststuga om ca 20 kvm med ett inrett rum samt tvättstuga. Ytterligare två byggnader ligger på tomten: en friggebod (ca 10 kvm) samt ett fantastiskt lusthus (ca 10 kvm) uppe på höjden med målningar i taket mm. Detta är en sann fröjd att skåda och fastigheten lämpar sig väl som fritidshus men kan även som nuvarande ägare nyttjas som permanentboende! Missa inte chansen om ni söker en avskild stugidyll i vacker skogsmiljö med närhet till sjö. Belägen 15 minuters bilväg ifrån Halmstad city! /Tommy & Henrik

Halmstad / Marbäck
Skedala 821
Final price: 825 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Running costs: 12 900 kr/år
Plotarea: 2385 kvm
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Skedala