Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Centrum / Skepparegatan 5

Kvadratsmart boende i välskött förening!

Är du på jakt efter ett bra studentboende eller kanske en fräsch övernattningslägenhet? Nu kan du sluta leta! På Skeppargatan 5 förmedlar vi denna pärla om 1 rok med en låg avgift om 2 021 kr och en tilltalande boendemiljö. Ytan om 34 kvm är välplanerad där rummet med öppen planlösning mot köket har fint ljusinsläpp och rymmer både säng, TV-soffa och matbord. 2014 fräschades boytan upp med målning av väggar, nya golv i hall och kök samt slipning av rummets ekparkett. Läget med gångavstånd till centrala Halmstad är ypperligt och lägenhetens placering mot innergården gör att man inte störs av passerande trafik. Till bostadsrätten medföljer ett generöst förråd i källarplan där man även hittar föreningens moderna tvättstuga samt ett cykelförråd. Innergården har i år gjorts mysigare med två uteplatser varav den ena har en nybyggd pergola. Varmt välkomna till trivsamma Brf Örnnästet och ett kvadratsmart boende med många mervärden! /Tommy & Henrik

Halmstad / Centrum
Skepparegatan 5
Final price: 1 375 000 kr
Enclosed: 34 kvm
Community fee: 2 021 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Skepparegatan