Smedängsgatan 4A

Smedängsgatan 4A

Slutpris

2 530 000 kr


Alet— Halmstad

Smedängsgatan 4A


Slutpris
2 530 000 kr

Alet— Halmstad

Låt dig charmas av 50-tals arkitekturen som här skapat ett radhus med trivsam planlösning och detaljer som gör boendet extra hemtrevligt. Vårt radhus har renoveringsbehov men också stor potential att bli ett fräscht och modernt boende på lugnt och ypperligt läge. Smedängsgatan erbjuder ett boende nära centrala Halmstad med matbutik på nära avstånd samt gångavstånd till Aleskogen med sina natursköna promenad/löparspår och vackra läge vid havet. Radhuset har ett entréplan med god sällskapsyta och öppen planlösnig mellan kök och vardagsrum samt ett övre plan med tre sovrum, badrum, två klädkammare och fri vy mot grönområdet i anslutning. I källaren väntar en gillestuga, wc, förråd samt tvättstuga och utvändigt är tomtytan lättskött. Vi ser möjligheterna, gör du? Varmt välkomna att uppleva huset på plats!

/Henrik & Tommy


Boarea/biarea
110/56 kvm
Driftkostnad
24 536 kr/år
Tomtarea
142 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-07

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Smedängsgatan såldes av oss 2016-09-07. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Smedängsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.