Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Snöstorp/Stenamarken / Spjutspetsvägen 14

Familjevilla med lättskött tomt och fräsch boendemiljö

På Spjutspetsvägen 14 väntar ett bekvämt och lättskött boende vilket ger tid över till annat! I barnvänligt och sparsamt trafikerat område finns denna välplanerade 2-plansvilla med insynsskyddad och lättskött trädgård samt fräsch boendemiljö. Den öppna planlösningen i entréplan ger trivsam kontakt mellan kök och vardagsrum och på övre plan skapas en privat sovavdelning med tre sovrum där den högre takhöjden skapar luftiga rum. Badrum på varje plan underlättar morgonbestyren och goda förvaringsmöjligheter finns i de vidbyggda varm- och kallförråden. Är ni soldyrkare så kommer ni älska villans uteplats, vars placering ger sol i princip hela dagen och prioriterar ni närhet till service är läget ypperligt! På bekvämt avstånd finns även skola samt flera förskolor och när lusten att shoppa infinner sig kan man efter en kort promenad ta del av hela Eurostops samt Stenalyckans affärsutbud. För aktiva barn och vuxna finns fotbollsplan med elbelysning och flera gångvägar/slingor längs Fylleån att nyttja, området levererar verkligen oavsett intresse! Varmt välkomna på visning! /Tommy & Henrik

Halmstad / Snöstorp/Stenamarken
Spjutspetsvägen 14
Final price: 3 130 000 kr
Enclosed: 121 kvm
Running costs: 24 001 kr/år
Plotarea: 459 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Spjutspetsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.