Spjutspetsvägen 14

Spjutspetsvägen 14

Slutpris

3 130 000 kr


Snöstorp/Stenamarken— Halmstad

Spjutspetsvägen 14


Slutpris
3 130 000 kr

Snöstorp/Stenamarken— Halmstad

Familjevilla med lättskött tomt och fräsch boendemiljö

På Spjutspetsvägen 14 väntar ett bekvämt och lättskött boende vilket ger tid över till annat! I barnvänligt och sparsamt trafikerat område finns denna välplanerade 2-plansvilla med insynsskyddad och lättskött trädgård samt fräsch boendemiljö. Den öppna planlösningen i entréplan ger trivsam kontakt mellan kök och vardagsrum och på övre plan skapas en privat sovavdelning med tre sovrum där den högre takhöjden skapar luftiga rum. Badrum på varje plan underlättar morgonbestyren och goda förvaringsmöjligheter finns i de vidbyggda varm- och kallförråden. Är ni soldyrkare så kommer ni älska villans uteplats, vars placering ger sol i princip hela dagen och prioriterar ni närhet till service är läget ypperligt! På bekvämt avstånd finns även skola samt flera förskolor och när lusten att shoppa infinner sig kan man efter en kort promenad ta del av hela Eurostops samt Stenalyckans affärsutbud. För aktiva barn och vuxna finns fotbollsplan med elbelysning och flera gångvägar/slingor längs Fylleån att nyttja, området levererar verkligen oavsett intresse!

Varmt välkomna på visning!

/Tommy & Henrik


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
24 001 kr/år
Tomtarea
459 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-05-24

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Spjutspetsvägen såldes av oss 2016-05-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Spjutspetsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.