Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Stenhuggeriet / Steglitsvägen 11a

Vi gillar Stenhuggeriet!

Här en attraktiv och tilltalande villa där det bästa från den ursprungliga och gedigna 60-talsvillan är tillvarataget vilket sedan förädlats och anpassat till dagens höga krav på standard. Resultatet är en modern villa med öppna och ljusa ytor där smakfulla materialval skapar en häftig boendemiljö. Det iögonfallande köket bjuder in till sociala möten vid spisen och umgängesytorna i anslutning har god plats för middagsbjudningar samt skönt soffhäng. Övre plan är ljust med tre välplanerade sovrum varav ett med walk-in-closet i anslutning och ett stilrent badrum. I den inredda källaren finns två ljusa sovrum och ett exklusivt badrum med bastu samt ångdusch som verkligen ger mervärde. /Henrik & Tommy

Halmstad / Stenhuggeriet
Steglitsvägen 11a
Final price: 5 100 000 kr
Enclosed: 160/88 kvm
Running costs: 31 034 kr/år
Plotarea: 739 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Steglitsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.