Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Furet / Stövarevägen 14

Charmig 40-talare med modern och fräsch boendemiljö!

Varmt välkomna till populära Furet och denna 40-talspärla i toppskick som känns större än det låter med sina 71 + 71 kvm. Invändigt väntar en renoverad och trivsam boendemiljö med vidare möjligheter att skapa ytterligare "boyta" i källarplan. Rummen går i behagliga nyanser med fondtapeter som lyfter rummen ytterligare. På entréplan finner vi två bra sovrum, gästtoalett, renoverat kök samt vardagsrum med öppen spis och skjutparti mot uterum, samtliga ytor renoverade 2010. I källarplan finns bl.a. ett helkaklat badrum, tvättstuga samt ett allrum som kan nyttjas som gillestuga eller extra sovrum. 2014 byggdes huset till med ett rymligt garage med putsad fasad, fjärrstyrd port samt fasadbelysning. Läget på ostörd hörntomt är det bästa ur solsynpunkt! Här njuter man av en baksida som är både lummig och insynsskyddad där kvällssolens strålar kan avnjutas från inglasat uterum eller nytt altandäck. Varmt välkomna! /Tommy & Henrik

Halmstad / Furet
Stövarevägen 14
Final price: 3 250 000 kr
Enclosed: 71/71 kvm
Running costs: 27 726 kr/år
Plotarea: 687 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Stövarevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.