Search Menu
Såld

Haverdal / Lodjursvägen 12

Perfekt som både permanent- och fritidsbostad!

Lodjursvägen 12 ligger med ett toppenläge på hörntomt angränsande till grön- och skogsområde. Väderstrecket pekar åt rakt sydväst vilket innebär att både hus och tomt bjuder på en ljus och trivsam miljö. Huset har genomgått en omfattande renovering under senare år där en tillbyggnad om ca 35 kvm är pricken över i:et. Idag erbjuds här två sovrum samt stora sällskapsytor, perfekt för den lilla familjen eller som fritidsbostad! Här är det bara att ställa in möblerna och njuta, det stora arbetet är redan utfört. Modernt renoverat kök och badrum. Stort skjutbart fönsterparti från vardagsrum ut till altandäck med ett skyddat och soligt läge. Varmt välkomna till Haverdal! /Tommy & Henrik

Haverdal
Lodjursvägen 12
Final price: 3 650 000 kr
Enclosed: 107/2 kvm
Running costs: 24 203 kr/år
Plotarea: 885 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Haverdal / Lodjursvägen