Search Menu
Bostaden är såld

Haverdal / Valsvägen 4

Härligt fritidsboende alternativt permanentboende med pool

Vissa hus bara har den där känslan av trivsel och på Valsvägen 4 infinner den sig direkt! Villan används idag som ett välbesökt fritidsboende men vi ser även att man med fördel kan ha det som ett permanentboende. Boytan om 84 kvm upplevs betydligt större eftersom angränsande uterum är vinterbonat med golvvärme och därför kan används året om. Tillsammans med gäststugan kan fastigheten därför erbjuda totalt över 140 kvm boyta. Mervärdena är många och för att lyfta några är det den härliga trädgården om drygt 1 700 kvm, det generösa uterummet om ca 28 kvm, vardagsrummet med hög mysfaktor, den fräscha gäststugan och sist men inte minst den inbjudande poolen om 8 x 4 m. Här har man allt man behöver och lite till för att förgylla semestern och det är svårt att inte trivas i Haverdal med sin vackra kustnära natur och tillgång till både mataffär, skolomsorg, idrottshall och golfbana. Vi välkomnar er med glädje till visningen och vågar lova att ni kommer trivas! /Henrik & Tommy

Haverdal
Valsvägen 4
Final price: 3 600 000 kr
Enclosed: 84 kvm
Running costs: 25 750 kr/år
Plotarea: 1670 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Haverdal / Valsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.