Search Menu
Bostaden är såld

Heberg / Heberg 120

Mysigt inrett rött trähus med uthus och villavagn!

Mycket mysigt ställe där säljaren bor permanent idag men det fungerar lika bra som fritidsboende! Sött rött hus, charmigt inrett med fint kök med vedspis, allrum med tak i nock, sovrum samt ett rejält sovloft, wc med dusch, tvättmaskin. Som brukligt finns också ett uthus med förrådsutrymmen och vedbod. Stor tomt där man även placerat en villavagn på ca 40 kvm med inkopplat vatten, avlopp och el. Så även om byggnaderna inte är så stora får man plats många här, välkommen på visning till Heberg! Denna fastighet ligger nära motorvägen så du tar dig snabbt både norr och söderut men viktigast av allt är närheten till havet ca 10 km beroende på vilken strand du vill till, Skrea Strand, Ringsegård, Långasand - svårt att välja..

Heberg
Heberg 120
Final price: 1 000 000 kr
Enclosed: 60 kvm
Running costs: 23 503 kr/år
Plotarea: 1330 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Heberg / Heberg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.