Search Menu
Bostaden är såld

Holm / Fastarp Örtagård 231

Herrgårdskänsla i modern tappning!

Med lantligt läge omgärdat av lummig grönska finner vi strax utanför Holm fastigheten Fastarp Örtagård. Den gula trävillan har ett högt och trivsamt läge, framför väntar en generös gräsyta med stengärdsgård där en lång uppfart kantad av träd leder oss fram till huset. Här får man det bästa av två världar med ett privat, naturskönt och avskilt läge men ändå med grannar och Flygstadens stora serviceutbud på behagligt avstånd. Närheten till E6:an tar dig snabbt vidare norr-el söderut men villans utomhusmiljö störs inte av motorvägen. Invändigt väntar en varm och ombonad boendemiljö med bl.a. 4 sovrum, rymligt kök med braskamin, generöst vardagsrum samt ett trivsamt uterum som skapar extra sällskapsyta. På fastigheten finns även en större sidobyggnad med 210 kvm byggyta vilken rymmer lastbilsgarage/maskinhall, kök med matplats, förråd samt dusch och toalett. Lägg till detta en generös tomt om närmare 9 000 kvm och ni förstår att detta är ett unikt ställe som enligt oss ger en viss herrgårdskänsla i modern tappning och det kan ju aldrig vara fel :) Varmt välkomna på visning för att se vilken känsla du får! /Henrik & Tommy

Holm
Fastarp Örtagård 231
Final price: 4 700 000 kr
Enclosed: 151/18 kvm
Running costs: 16 740 kr/år
Plotarea: 8903 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Holm / Fastarp Örtagård
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.