Search Menu
Bostaden är såld

Långås / Folkared Anneberg

Välkommen till Folkared Anneberg! En naturskön och idyllisk plats belägen i en levande landsbygd men ändå med närhet till Falkenberg, Ullared och Varberg. Till förskola, fritids, klass 0-5 i Sibbarp, klass 6-9 i Tvååker kommer man med skolskjuts som hämtar utanför huset. Livsmedelsbutiken i Långås nås med bil i ett nafs. Huset är mycket välbyggt och dessutom i fantastiskt bra skick! Nuvarande ägare har gjort allt för att detta hus skall bli den "pärla" det nu är. Endast en kort promenad till The Red Fox som är en populär engelsk pub och bryggeri med många olika aktiviteter. Dessutom bjuds det in till en mängd olika arrangemang i området året runt, både i bygdegården i Sibbarp och hos olika lokala arrangörer med väldigt god gemenskap. Varmt välkomna på visning!

Långås
Folkared Anneberg
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 133/100 kvm
Running costs: 28 070 kr/år
Plotarea: 1711 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Långås / Folkared Anneberg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.