Search Menu
Bostaden är såld

Slöinge - Vastad / Äskered 107

1864 byggdes Äskered 107 och fick i folkmun namnet Grinden. Även om standarden har förbättrats under åren - stampade jordgolv har ersatts med behändigare golvmaterial, halmtaket har ersatts med plåttak, en vacker kamin har tillförts huset, badrum med dusch har tillkommit - så är det naturnära läget samma nu som då. Ett charmigt sommarställe med stor tomt och insynsskyddat läge. 2006 byggdes uthuset som förutom ett allrum med oanvänt Trinettkök även innehåller ett duschrum och en utedusch. Det söta lusthuset är ett mysigt tillhåll när det blir kyligt fram på småtimmarna och det finns även en liten bäck som rinner genom tomten. Alla inventarier ingår i köpet. En sommarpärla som upplevs bäst på plats - välkomna på visning!

Slöinge / Vastad
Äskered 107
Final price: 875 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 7 765 kr/år
Plotarea: 2395 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Slöinge / Äskered