Search Menu
Såld

Varberg / Fäxåkervägen 1

Exklusiv villa med fantastiskt läge och en utsikt utöver det vanliga

Det är väldigt sällsynt att husen längst ner på Trönningenäs kommer ut till försäljning, därför är det extra roligt att nu få presentera denna fastighet med ett av de bästa lägena. Visst kan drömmar bli till verklighet! På Fäxåkervägen 1 bor du på första parkett med havet och dess magiska utspelanden som föreställning året runt. En villa som har allt och lite till, stora golvfönster som ger ett skönt ljusinsläpp, väl utvalda och exklusiva materialval samt högt i tak. Vad är livskvalité för dig? Kanske att kliva ur sängen och gå de få stegen ner mot havet för ett morgondopp eller att tända en sprakande eld i kaminen under kylslagna mornar. Oavsett, här njuter du av utsikten ute som inne, sommar som vinter, morgon som kväll! Välkommen!

Varberg
Fäxåkervägen 1
Final price: 8 000 000 kr
Enclosed: 125/50 kvm
Running costs: 21 886 kr/år
Plotarea: 1136 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-10-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Fäxåkervägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.