Sök Meny
Såld

Varberg / Fäxåkervägen 1

Exklusiv villa med fantastiskt läge och en utsikt utöver det vanliga

Det är väldigt sällsynt att husen längst ner på Trönningenäs kommer ut till försäljning, därför är det extra roligt att nu få presentera denna fastighet med ett av de bästa lägena. Visst kan drömmar bli till verklighet! På Fäxåkervägen 1 bor du på första parkett med havet och dess magiska utspelanden som föreställning året runt. En villa som har allt och lite till, stora golvfönster som ger ett skönt ljusinsläpp, väl utvalda och exklusiva materialval samt högt i tak. Vad är livskvalité för dig? Kanske att kliva ur sängen och gå de få stegen ner mot havet för ett morgondopp eller att tända en sprakande eld i kaminen under kylslagna mornar. Oavsett, här njuter du av utsikten ute som inne, sommar som vinter, morgon som kväll! Välkommen!

Varberg
Fäxåkervägen 1
Slutpris: 8 000 000 kr
Boarea/biarea: 125/50 kvm
Driftkostnad: 21 886 kr/år
Tomtarea: 1136 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Såld: 2016-10-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Fäxåkervägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.