Search Menu
Bostaden är såld

Varberg - Norrdal / Göteborgsvägen 2

1 rok med en balkong som är större än lägenheten! Välkommen till både morgon- och kvällssol och urban livskvalité högst upp i huset! Stora öppningsbara skjutdörrar omgärdar rummet som redan från början har öppen planlösning till arbetsköket med sin köksö, allt blir en fantastisk enhet. En modern ljus "koja" med allt du kan önska dig på 37 välplanerade kvadratmeter. Vattenburen golvvärme i lägenheten och egen tvättavdelning i det helkaklade badrummet. Ta hissen ner i källaren där du kan hyra garageplats. Rulla ut i citylivet. Huset byggdes 2008 så här är allt nästan nytt, och du har nära till både mataffär, tågstation, restauranger, shopping och Varbergs torg. Välkommen till en vidunderlig etta, den rätta!

Varberg / Norrdal
Göteborgsvägen 2
Final price: 1 695 000 kr
Enclosed: 37 kvm
Community fee: 2 128 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Varberg / Göteborgsvägen