Search Menu
Bostaden är såld

Varberg - Hunnestad / Månglebergsvägen 28

Bostadsdröm i ett plan, perfekt för barnfamiljen!

Ditt nya hem? Längst in på återvändsgata, trivsamt hus i ett plan på stor hörntomt angränsande till skogen och med naturskön utsikt över öppna ängar. I centrala Hunnestad, med förskola på samma gata, grönområde med lekplats och fotbollsplan, med gångavstånd till ICA-affär och bensinpump och bara 10 minuters bilfärd från stan. Här bjuder vi in till ett ljust, härligt kök renoverat 2012, där en köksdel är praktiskt höj- och sänkbar för bästa ergonomi. Vardagsrum med kakelugn från Cronspisen och utgång till den stora altanen på baksidan av trädgården. Här finns 3 sovrum, och det nuvarande klädvårdrummet kan också användas för sovrum om så skulle behövas. Vidare finns ett helkaklat badrum med hörnbadkar, en gästtoalett och praktisk tvättstuga med dörr ut till det vidbyggda garaget. Mysig trädgårdstomt med mycket träd och blomster samt en liten damm. Cykelbana finns till Göthriks skola ca 4 km bort.

Varberg / Hunnestad
Månglebergsvägen 28
Final price: 2 975 000 kr
Enclosed: 145/33 kvm
Running costs: 30 262 kr/år
Plotarea: 1168 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Varberg / Månglebergsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.