Search Menu
Bostaden är såld

Varberg - Breared / Marmorgatan 23

Stilrent med en ljuv känsla!

Drömmer du om en stor och lyxig tvåa så är du välkommen till Marmorgatan 23 och 5:e våning! Här finns 72 ljusa kvadratmeter med mycket fina och påkostade val. Härlig planlösning med mycket fönster och fin kontakt mellan kök, matplats och vardagsrum. Både badrum och kök har det mesta man kan önska och bjuder in till en skönare vardag. På Breared bor du med bra service i området, natursköna promenadstråk och fina gång- och cykelvägar in till centrum. Med cykel trampar du snabbt ner till Apelviken så nu när sommaren närmar sig så är det bara att packa picknickkorgen för att njuta av sköna kvällar på klipporna. Orkar du själv inte slänga ihop något så har du både thairestaurang och pizzeria utanför dörren. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Varberg / Breared
Marmorgatan 23
Final price: 2 225 000 kr
Enclosed: 72,6 kvm
Community fee: 3 465 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 5 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Varberg / Marmorgatan