Search Menu
Bostaden är såld

Varberg - Stamnared / Stamnared 251

En egen oas på landet!

Mysigt nyrenoverat hus med kök, vardagsrum, allrum, sovrum och badrum. Från allrummet når du en med härlig altan i vinkel. Gårdsplanen är grusad och kantas av blommor och gräs. På tomten har du ett uthus där du kan förvara din saker som behöver stuvas undan samt en snickarbod för de saker som behövs fixas. Ett mindre uthus har vi också, detta lämpar sig perfekt för höns. Växthuset är väl tilltaget och rymmer plats för dina odlingar. Här finns också ett hus till bilen. Runt trädgårdstomten har du lite skog och en åkerlycka som tillhör fastigheten. Tar du en promenad så har du en sjö, Stamsjön, närmare än 1 km iväg,

Varberg / Stamnared
Stamnared 251
Final price: 1 800 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Running costs: 17 280 kr/år
Plotarea: 1,68 ha
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Stamnared
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.