Search Menu
Bostaden är såld

Åre - Åre Björnen / Björnbovägen 2

Tomt i ÅreSadeln med möjligheter!

Tomt med äldre stuga i populära ÅreSadeln! Möjlighet att bygga nytt hus med max två våningar. Maximal byggnadsarea är 18 % av tomtarean. Dessutom får tomten bebyggas med uthus och altan/balkong med högst 40 kvm. Maximalt en huvudbyggnad och en komplementbyggnad (gäststuga, uthus, garage) får byggas. Maximalt två lägenheter varav en får vara högst 70 kvm. Idag finns en enkel timmerstuga som är ansluten till V/A-nätet på tomten. Två anslutningspunkter finns på tomten - en för den befintliga stugan och en för en tänkt ny byggnad. Elen är ansluten och inkopplad. Uppvärmning med element samt kamin finns i stugan idag. Tillfart och parkering är ordnad.

Åre / Åre Björnen
Björnbovägen 2
Final price: 1 800 000 kr
Plotarea: 1157 kvm
Sold: 2016-08-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Åre / Björnbovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.