Search Menu
Bostaden är såld

Duved / Åre Hamre 1:332

Central tomt i barnvänligt område i populära Duved!

Välkommen till denna fina tomt centralt i Duved! Här har du möjlighet att bygga ett hus med gångavstånd till dagis, skola, mataffär och skidbackar. Vägar, vatten, avlopp, fjärrvärme, el och fiber är framdraget till tomtgränsen. Anslutningsavgift för vatten och avlopp samt fjärrvärme ingår i priset. Duved är en by cirka 8 kilometer väster om Åre. Här finns ett eget lift- och skidsystem som är sammankopplat med Tegefjäll. Liftkorten gäller i hela Åredalen, från Duved till Björnen. I Duved finns även fint preparerade längdspår på 2,5, 5(elbelysning), 10 och 15 km. Längdspåren ligger i direkt anslutning till fastigheten. Det är bara att koppla på dig skidorna och staka direkt ut i spåret! Turlederna som startar i Duved går först upp på Mullfjället, därifrån kan du sedan ta dig till Ullådalen, Åreskutans baksida, Huså, och även till Björnen. Duved erbjuder goda möjligheter till friluftsliv. Under sommarhalvåret finns markerade vandringsleder, du kan även roa dig med öringsfiske i älven och med vinterfiske i omgivande sjöar. I Duveds centrum finns mataffär, några butiker, hotell, restauranger samt dagis och grundskola med fjällinriktning tillsammans med en stor idrottshall med gräsplan. Från Duved tar du dig enkelt med bussar och tåg. Tågstationen hittar du intill Duveds centrum. Bussarna avgår från hållplatser, även dessa vid centrum. Avståndet till tågstationen från fastigheten är cirka 300 meter, till centrum cirka 150 meter, och till närmsta lift, Byliften, har du cirka 100 meter. Liften ansluter till Duveds skidsystem vid Hamrebacken, norr om E 14. Vintertid går skidbussarna kontinuerligt från en hållplats direkt intill Byliften. Bussarna går till Tegefjäll, Åre, Rödkullen och Björnen. Från denna hållplats går även flygbussen till Åre Östersunds flygplats. Beslut finns om att bygga cykelväg mellan Duved och Åre under år 2016.

Duved
Åre Hamre 1:332
Final price: 885 000 kr
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Åre Hamre 1:332
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Duved