Åre Hamre 1:332

Åre Hamre 1:332

Slutpris

885 000 kr


Duved— Åre

Åre Hamre 1:332


Slutpris
885 000 kr

Duved— Åre

Central tomt i barnvänligt område i populära Duved!

Välkommen till denna fina tomt centralt i Duved! Här har du möjlighet att bygga ett hus med gångavstånd till dagis, skola, mataffär och skidbackar. Vägar, vatten, avlopp, fjärrvärme, el och fiber är framdraget till tomtgränsen. Anslutningsavgift för vatten och avlopp samt fjärrvärme ingår i priset.

Duved är en by cirka 8 kilometer väster om Åre. Här finns ett eget lift- och skidsystem som är sammankopplat med Tegefjäll. Liftkorten gäller i hela Åredalen, från Duved till Björnen.

I Duved finns även fint preparerade längdspår på 2,5, 5(elbelysning), 10 och 15 km. Längdspåren ligger i direkt anslutning till fastigheten. Det är bara att koppla på dig skidorna och staka direkt ut i spåret! Turlederna som startar i Duved går först upp på Mullfjället, därifrån kan du sedan ta dig till Ullådalen, Åreskutans baksida, Huså, och även till Björnen. Duved erbjuder goda möjligheter till friluftsliv. Under sommarhalvåret finns markerade vandringsleder, du kan även roa dig med öringsfiske i älven och med vinterfiske i omgivande sjöar. I Duveds centrum finns mataffär, några butiker, hotell, restauranger samt dagis och grundskola med fjällinriktning tillsammans med en stor idrottshall med gräsplan.

Från Duved tar du dig enkelt med bussar och tåg.
Tågstationen hittar du intill Duveds centrum. Bussarna avgår från hållplatser, även dessa vid centrum. Avståndet till tågstationen från fastigheten är cirka 300 meter, till centrum cirka 150 meter, och till närmsta lift, Byliften, har du cirka 100 meter. Liften ansluter till Duveds skidsystem vid Hamrebacken, norr om E 14.
Vintertid går skidbussarna kontinuerligt från en hållplats direkt intill Byliften. Bussarna går till Tegefjäll, Åre, Rödkullen och Björnen. Från denna hållplats går även flygbussen till Åre Östersunds flygplats.

Beslut finns om att bygga cykelväg mellan Duved och Åre under år 2016.


Tomtarea
773 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Åre Hamre 1:332
Såld
2016-09-15

Mäklarhuset Åre

Denna tomt på Åre Hamre 1:332 såldes av oss 2016-09-15. Se alla våra försäljningar i Duved

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.