Search Menu
Bostaden är såld

Frösön / Bergsgatan 101

STÖRRE ÄN MAN TROR....

Ljus och trevlig villa med planlösning utöver det vanliga och där ägaren själv får möjlighet att anpassa nyttjandet av rum efter eget behov. Här finns tre rum under snedtak på övre plan, sovrum, genomgångsrum samt ett trevligt vardagsrum på entréplan samt två ljusa stora fina rum i källaren. Villan är mycket smakfullt renoverad under senare år där nytt blandas med gammalt och bla vackra gamla trägolv är framtagna, huset har fått ett nytt bandat plåttak, nya fönster, installation av bergvärme, renoverat badrum samt ett fantastiskt kök med ca fem meter i takhöjd. Måste ses!

Frösön
Bergsgatan 101
Final price: 3 400 000 kr
Enclosed: 102/67 kvm
Running costs: 24 577 kr/år
Plotarea: 1865 kvm
Rooms: 8 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Frösön / Bergsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.