Sök Meny
Såld

Frösön - Mjälle / Mjällevägen 19

Välkommen till Mjällevägen 19

Varmt välkommen till Frösön och Mjällevägen 19 och till denna friliggande 1960-tals villa. De nuvarande ägarna förvärvade fastigheten redan i början på 1960-talet. Genomgående välskött där viktiga och väsentliga åtgärder är genomförda. Omdränerat, byte och omläggning av yttertak, installation av 3-glas fönster i stort sett i hela huset. Villan är uppförd i etageutförande med en spännande och tilltalande planlösning som ger huset personlighet och karaktär. Bra läge i området på närmare 600 m² uppvuxen trädgårdstomt som är bebyggd med ett fristående garage.

Frösön / Mjälle
Mjällevägen 19
Slutpris: 2 525 000 kr
Boarea/biarea: 120/30 kvm
Driftkostnad: 30 182 kr/år
Tomtarea: 616 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-11-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Frösön / Mjällevägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.