Search Menu
Bostaden är såld

Frösön - Norderön / Norderön 126

Välkommen till Norderön 126

Varmt välkommen till Jälsta och till Norderön 126 till denna ljusa och rymliga villa, som erbjuder ett högt och ogenerat läge i lugn och lantlig miljö med ett av områdets bästa lägen.Milsvid och öppen utsikt över Isösundet, Andersön, Digernäs med Frösön, Ladängen och delar av Östersunds stadskärna i bakgrunden. Villan uppfördes av de nuvarande ägarna i början av 1990-talet där en omfattande tillbygggnation och förädling genomfördes så sent som 2012. Där skapades fantastiskt kök och ytterligare bostads och sällskapsutrymmen med generösa fönsterpartier som gör att naturen alltid känns närvarande. Den över 200 m² stora villan inrymmer tre sovrum i ett och samma plan samt möjlighet till ett fjärde i entréplan. Sällskapsrum med vacker kakelkaminugn, påkostat och helrenoverat badrum. Fastigheten är också utrustad med solceller som bidrar till mycket fördelaktiga driftkostnader. Indragen fiber allt för lättsamt och högkvalitativt boende.

Frösön / Norderön
Norderön 126
Final price: 3 125 000 kr
Enclosed: 206 kvm
Running costs: 28 190 kr/år
Plotarea: 1950 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Frösön / Norderön
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.