Search Menu
Bostaden är såld

Frösön / Önevägen 121

Välkommen till Önevägen 121

Varmt välkommen till Önevägen 121 till denna mycket rymliga och ljusa två plans villa som erbjuder plats för många. Villan är uppförd i mitten av 1970-talet i souterrängutförande och har en total area på närmare 300 m² varav bostadsarean uppgår till 210 m² och inrymmer bland annat ett ljust och rymligt kök med generöst tilltagna sällskapsutrymmen i anslutning. Möjlighet till fem sovrum varav fyra i samma våningsplan. Fräsch relax med dusch och bastu. Garaget ligger i huskroppen. Fastigheten förvärvades av de nuvarande ägarna 2003. Året efter renoverades kök och ett nytt Ballinglövs kök installerades. Relax- och badavdelningen helrenoverades så sent som 2014 samma år genomfördes en omfattande takrenovering. Villan målades om samma år och en ny farstukvist uppfördes med mera (se även under historik). Den närmare 1000 m² stora trädgårdstomten har ett bra läge där stadsdelarna Mjälle och Valla möts med närhet till omtyckt skola och välrenommerad livsmedelbutik men också till fina strövområden. Stadskärnan nås med bil på ca 10 minuter.

Frösön
Önevägen 121
Final price: 3 100 000 kr
Enclosed: 210/75 kvm
Running costs: 40 346 kr/år
Plotarea: 939 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Frösön / Önevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.