Search Menu
Bostaden är såld

Hede - Sandviken / Hedeviken / Sandviken 197

Härligt läge vid Ljusnan!

Gullig liten timmerstuga i Sandviken med härligt läge vid Ljusnan. I stugan finns två platsbyggda våningssängar, matplats, braskamin och pentrykök. På tomten finns också ett förråd och utedass. I området har man samfällt vatten vilket är indraget i stugan. Elanslutning är betald och indragen. Från verandan har man utsikt ned mot Ljusnan. Stor och fin tomt på 1719 kvm. Här finns gott om lugn och ro och ändå ligger hela Vemdalens skidområde endast 15 min bort. Runt omkring i området finns fina fiskevatten. Området har en egen sandstrand! På fastigheten får man enligt detaljplanen bygga en huvudbyggnad på max 90 kvm, en våning, högsta byggnadshöjd 4,5 m. Uthus för uppföras, max 30 kvm.

Hede / Sandviken / Hedeviken
Sandviken 197
Final price: 310 000 kr
Enclosed: 20 kvm
Running costs: 8 627 kr/år
Plotarea: 1719 kvm
Rooms: 1 rum
Sold: 2016-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Hede / Sandviken