Search Menu
Bostaden är såld

Klövsjö / Bergsvängen 9

Högt läge med vacker utsikt

Trevlig stuga med riktigt fint läge längst upp i Klövsjö by. I stugan finns sovrum, badrum med dusch, kök och allrum med kamin. I anslutning till huset finns en rymlig fristående gäststuga med platsbyggd våningssäng, kamin och sittgrupp. Stugan har altan i soligt läge och en härlig utsikt över fjällen och Katrina skidanläggning. I Klövsjö finns aktiviteter året runt, på vintern finns fina längdskidspår och närhet till slalombackarna i Katrina. På sommaren finns golfbanan, fina bad och fiskevatten samt vandringsleder. Klövsjö är även känt för sitt mathantverk med restauranger, ostmejeri, ölbryggeri och bageri. Fiberanslutning är betald.

Klövsjö
Bergsvängen 9
Final price: 950 000 kr
Enclosed: 34 kvm
Running costs: 21 894 kr/år
Plotarea: 1418 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Klövsjö / Bergsvängen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.