Search Menu
Bostaden är såld

Krokom - Centralt Krokom / Albertinavägen 12

Centralt belägen renoverad villa i Krokom

Välkommen till Albertinavägen 12. Förädlad och påkostad 40-talsvilla med lugnt, omtyckt läge i uppvuxen miljö med all tänkbar service, skolor, dagis inom bekvämt promenadavstånd. Den 1540 m² stora trädgårdstomten ligger i anslutning till grönområde och lekpark. Villan som förvärvades av de nuvarande ägarna i mitten av 2000-talet och har därefter genomgått en omfattande renovering. Nytt yttertak, ny fasadbeklädnad och tilläggsisolering, nya 3-glasfönster, nyuppförd altan som delvis är inglasad, smakfullt renoverat kök med nya vitvaror. Helrenoverat dusch och toalettrum med kakel och klinker. Inrett gäst/tonårsrum i källaren med dusch och wc. Redan i början av 1990-talet fick villan ny dränring med platonmatta.

Krokom / Centralt Krokom
Albertinavägen 12
Final price: 1 535 000 kr
Enclosed: 100/54 kvm
Running costs: 29 578 kr/år
Plotarea: 1540 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Krokom / Albertinavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.