Albertinavägen 12

Albertinavägen 12

Slutpris

1 535 000 kr


Centralt Krokom— Krokom

Albertinavägen 12


Slutpris
1 535 000 kr

Centralt Krokom— Krokom

Centralt belägen renoverad villa i Krokom

Välkommen till Albertinavägen 12. Förädlad och påkostad 40-talsvilla med lugnt, omtyckt läge i uppvuxen miljö med all tänkbar service, skolor, dagis inom bekvämt promenadavstånd. Den 1540 m² stora trädgårdstomten ligger i anslutning till grönområde och lekpark. Villan som förvärvades av de nuvarande ägarna i mitten av 2000-talet och har därefter genomgått en omfattande renovering. Nytt yttertak, ny fasadbeklädnad och tilläggsisolering, nya 3-glasfönster, nyuppförd altan som delvis är inglasad, smakfullt renoverat kök med nya vitvaror. Helrenoverat dusch och toalettrum med kakel och klinker. Inrett gäst/tonårsrum i källaren med dusch och wc. Redan i början av 1990-talet fick villan ny dränring med platonmatta.


Boarea/biarea
100/54 kvm
Driftkostnad
29 578 kr/år
Tomtarea
1 540 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-05-23

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Albertinavägen såldes av oss 2016-05-23. Se alla våra försäljningar i Krokom samt även på Albertinavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.