Search Menu
Bostaden är såld

Nälden / Ytterån 622

Rymlig villa med potential

Välkomna till en villa med kanonläge i Ytterån. Utsikt mot vatten och endast en kort promenad till den allmänna båtplatsen eller det lokala dagiset. Rymlig stor tomt på över 3000 kvm med utsikt över vattendragen från såväl nedre som övre plan. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på byn då renoveringsbehov finns. Fullstor källare med goda förvaringsutrymmen, matkällare, torkrum samt tvättstuga. Utöver villan finns det ett flertal byggnader på fastigheten i form av ett större garage för extra förvaring, ett charmigt lusthus, en mindre lekstuga, en vedbod, ett förråd samt ett stort trädgårdsland. Välkommen att inspireras.

Nälden
Ytterån 622
Final price: 700 000 kr
Enclosed: 90/20 kvm
Plotarea: 3350 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Nälden / Ytterån
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.