Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Östersund / Brittsbo
Gulsparvvägen 26B
Price: Calculation 1 393 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Community fee: 2 647 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / Östersund - Brittsbo / Gulsparvvägen 26B

NYPRODUCERAD LJUS OCH MODERN 2:A I BRITTSBO

Missa inte chansen att teckna dig för denna sista, ljusa och trivsamma tvåa på 4:e våningen i populära Brittsbo. Här bor du bekvämt och barnvänligt med närhet till busshållplats, en kort promenad ned till Storsjöns strand samt gång- och cykelväg in till centrala Östersund. Lägenheterna inreds i ljusa neutrala färgval med hög standard såsom ekparkettgolv, designkök och kakel och klinker i badrummet. Hiss finns. Anmäl ditt intresse eller ring oss på 063-13 44 00 så berättar vi mer.


Furnish
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Illustrationsbild
Planlösning i 3D, möblerad,
2 rok 54 m²
Planlösning i 3D, möblerad, 2 rok 54 m²
Planlösning i 2D
2 rok 54 m²
Planlösning i 2D 2 rok 54 m²
Description of rooms
 • Inledning
  Missa inte chansen att förvärva denna sista 2:a i populära Brittsbo. Här erbjuds du ett praktiskt och barnvänligt boende med närhet till grönområde, pulkabacke och gångavstånd till bla Storsjön. Lägenheterna är inredda med vitmålade väggar, ekparkettgolv, kakel och klinker i badrummen samt med all maskinell utrustning på plats. Även tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. Modern och social planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum. Punkthusen har fyra våningar och hiss. I vardera våning finns en 2:a, en 3:a och en 4:a. Lägenheterna i bottenplan har uteplats och lägenheterna på våning 2-4 balkong. Från några av lägenheterna blir det fantastisk utsikt över Storsjön. 4:orna har två balkonger/uteplatser.
 • Hall
  Ingång till hall med ekparkettgolv och plats för ytterkläder samt förvaring i garderob.
 • Kök/Vardagsrum
  Från hallen rakt fram är det fantastiska sällskapsutrymmena belägna med öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Även här är det vattenburen golvvärme. Rummet har enhetligt ekparkettgolv samt stora fönster för ljusinsläpp och utgång till uteplats/balkong. Köksdelen är ett designkök med vita släta luckor och kakel ovan bänkskiva. Köket är maskinellt utrustat med kyl- och frysskåp, infälld spishäll, fläkt och inbyggd ugn.
 • Bedroom
  Sovrum med ekparkettgolv, vita väggar samt två garderober.
 • Bathroom
  Badrum med klinkergolv samt kaklade väggar. Rummet inrymmer handfatsmöbel i vitt med matchande spegelskåp, wc samt badkar/duschplats. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.
 • Beskrivning av samtliga rum
  I Brittsbo ligger Gulsparvvägen där det är planerat ett område upplåtet med bostadsrätt i både radhus och lägenheter i två punkthus med fyra våningar i vardera hus. I varje punkthus finns en 2:a, en 3:a och en 4:a i varje plan, totalt 12 lägenheter i vardera hus vilket ger 24 st lägenheter totalt i den första etappen.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  66 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • Värme och ventilationsanl.
  Varje lägenhet värms upp med hjälp av en egen frånluftsvärmepump och elvärmeslingor från golvet i badrummet. Tappvatten värms upp med en central bergvärmepump för varje hus.
 • Description
  Bostadsrättsföreningen har för avsikt att förvärva fastigheten Östersund Graniten 3 varpå en del av denna två punkthus kommer uppföras med 12 lägenheter i vardera huskropp. Vilka utgör bostadsrättsföreningen Kristallerna 1 med en total boarea om 1948 kvm. BYGGNADSSÄTT Hustyp: Punkthus som flerfamiljshus Grund: Balkar av betong Bjälklag: Mellanbjälklag av betong och vindsbjälklag av trä Fasad: Betong alternativt träpanel Yttertak: Plåt Fönster: 3-glas isolerfönster VA: Kommunalt vatten och avlopp Lägenhetens samtliga lister är vita och fönsterbrädorna är i marmor. Alla innerdörrar är vita, liksom köksinredning och garderobsdörrar. Bostadsrätterna uppfyller de brandskyddsvillkor som krävs för bygglov. Till varje bostadsrätt följer ett förråd samt en carport.
Tv and internet
 • TV och internet via valfri leverantör. Fiber finns indraget och kanaler som SVT1, SVT2, Kunskapskanalen och TV4 ingår i månadsavgiften.
Garden
 • Balkong som nås från det kombinerade köket/vardagsrummet.
Parking/Other buildings
 • Till varje lägenhet följer en carport som ingår i månadsavgiften.
Other
 • Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för underhåll invändigt av den egna bostadsrätten, abonnemang rörande tv, internet och telefon samt för underhåll av uteplats. Bostadsrättsföreningen ansvarar för gemensam sophämtning, utvändigt underhåll av byggnaderna samt drift och underhåll av körvägar, parkeringsplatser och gemensamma grönytor på fastigheten vilket ingår i månadsavgiften till föreningen. Körvägar och parkeringar kommer asfalteras. Gångar och ingångar grusas. Mark och trädgårdar är grovplanerade. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang enligt eget önskemål på tv (vid önskemål om ytterligare kanaler), internet och telefon. Detta gäller även försäkring av lösöre. I första etappen byggs åtta tvåor, en i vardera plan i de två huskropparna.
Economy
 • Community fee
  2 647 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår vatten, kabel-TV och carport
 • Kommentar till månadsavgift
  Basutbud av TV kanaler, vatten samt carport ingår i månadsavgiften
 • Uppvärmning
  300 kr/mån
 • Hushållsström
  250 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  80 kr/mån
 • Total operating costs
  630 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Varje bostadslägenhet har ett eget abonnemang för el och sophämtning. Bostadslägenheterna förbrukar maximalt 40 kWh per kvm och år i energiförbrukning. Fn är priset för 1 kWh ca 1 krona vilket innebär att uppvärmning kostar ca 200 kronor per månad för 2 rok (64 kvm), ca 250 kronor per månad för 3 rok (78 kvm) och ca 275 kronor per månad för 3 rok (86 kvm). Hushållselen utöver elen till frånluftsvärmepumpen är individuell beroende av förbrukning men beräknas till ca 20% av värmekostnaden. Utöver detta tillkommer fasta kostnader till elbolaget för nät osv som kan sparas in på om föreningen sedan tecknar gemensamma abonnemang.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  3,39
Föreningen
 • Benämning
  Brf Kristallerna 1. I föreningen finns 24 lägenheter.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Lägenhetsförråd finns till varje lägenhet.
Area
 • Brittsbo ligger i Lugnvik nära Sånghusvallen. Detta barnvänliga område ligger ca 5 km norr om Östersunds centrum. Här finns det, byggs det och planeras ett större antal villor och bostadsrättslägenheter. I direkt anslutning till bostadsområdet finns elljusspår och fina natur - och strövområden. Det är bara en kort promenad ned till Storsjöns strand. Bussar går regelbundet till innerstan och det finns både gång- och cykelvägar hela vägen in till centrum. I närheten finns skolor, förskolor och annan kommunal service.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area