Search Menu
Bostaden är såld

Östersund - Odensala / Hammarvägen 3

Välkommen till Hammarvägen 3

Varmt välkommen till Odensala och till Hammarvägen 3 till detta rymliga två plans kedjehus som erbjuder plats för många. Den 150 m² stora villan inrymmer sex sovrum (tre i varje våningsplan). Stort vidbyggt dubbelgarage med rejält förråd i anslutning. Insynsskyddad tomt i syd/väst läge med sol under stora delar av dagen och framåt kvällen. Absolut närhet till livsmedelsbutik och flertal skolor i närområdet. Huset uppfördes 1970 och förvärvades av de nuvarande ägarna 1988 som därefter genomfört ett antal större renoveringar. Yttertaket är bytt på både villan och garaget. Ny fasadbeklädnad och tilläggsisolering. Genomgående nya 3-glas fönster. Inglasning av uterum. Konventering från direktel till vattenburen fjärrvärme (se även under historik). Flera av villans ytskikt samt dusch badrum är av äldre datum eller i originalutförande, vilket ger den nya ägaren möjlighet att sätta sin egen touch och prägel.

Östersund / Odensala
Hammarvägen 3
Final price: 2 645 000 kr
Enclosed: 153 kvm
Running costs: 27 493 kr/år
Plotarea: 475 kvm
Rooms: 9 rum, varav 6 sovrum
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Östersund / Hammarvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.