Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
ÖSTERSUND / Lugnvik
Pumpmakargränd 2
Utgångspris: Calculation 1 250 000 kr
Make a bid
Enclosed: 95 kvm
Community fee: 4 722 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 (hiss knapp 5) av 4 (Hiss finns)

ÖSTERSUND - Lugnvik / Pumpmakargränd 2

PÅKOSTAD 3-4:A I ETAGE MED TRAPPA UPP TILL SOVRUM

Missa inte en av Lugnviks snyggaste och mest påkostade 4:or som är omgjord till 3:a men lätt går att återställa vid behov. Lägenheten är helt genomgången och renoverad under 2012 med bla kök i ek, ekgolv, renoverad trapp i vitt med snygga betongglasdetaljer, ekdörrar med frostat glas, renoverade badrum, till stor del nya högklassiga vitvaror mm. I köpet ingår även befintlig bioduk, projektor och vinkyl. Måste ses!


Kitchen inspiration

Furnish
Pumpmakargränd 2
Pumpmakargränd 2
Välkommen in!
Välkommen in!
Kök med gott om förvaring
Kök med gott om förvaring
Köket mot vardagsrummet
Köket mot vardagsrummet
Matplats med vy mot vardagsrummet
Matplats med vy mot vardagsrummet
Vardagsrum
Vardagsrum
Mer av vardagsrummet
Mer av vardagsrummet
Sovrum på övre plan med utgång till balkong
Sovrum på övre plan med utgång till balkong
Mer av sovrummet och med vy mot hallen
Mer av sovrummet och med vy mot hallen
Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sovrum 2
Sovrum 2
Mer av sovrummet
Mer av sovrummet
Dusch/wc-rum med egen tvättmaskin
Dusch/wc-rum med egen tvättmaskin
Innergård
Innergård
Grillplats
Grillplats
Planritning 3D, möblerad
Planritning 3D, möblerad
Planritning 2D
Planritning 2D
Planritning 3D, möblerad
Planritning 3D, möblerad
Planritning 2D
Planritning 2D
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Inledning
  Mycket smakfullt renoverad lägenhet genomgående i vitt och ek med detaljer i betongglas och frostat glas på innerdörrarna. Lägenheten är påkostat renoverad med höga materielval och har trappa upp till övre plan inrymmande 2-3 sovrum efter behov. Utgång till balkong med högt fritt läge och utsikt.
 • Hall
  Ingång via loftgång till hall med klinkergolv i svart och vitmålade väggar. Här är det öppnat mellan det fd kapprummet och den inre hallen för en ljusare och rymligare känsla. Hallen har lister i ek och plats för ytterkläder på matchande klädhängare i ek.
 • Toalett
  I anslutning till hallen finns en toalett med våtrumsmatta i grått och ljusa väggar. Toaletten inrymmer handfatsmöbel i vitt, spegel med belysning, vattenburen handdukstork samt wc.
 • Livingroom
  Från hallen öppet in till vardagsrummet med ekgolv och fondvägg i betsad ek. Stora härliga fönster med fritt läge för ljusinsläpp. Väggen vid bioduken är extra isolerad och en ljudformande ram målad i svart är byggd kring duken. Den befintliga bioduken och projektorn ingår i försäljningen.
 • Arbetskök
  Köket renoverades 2012 med nytt kakel i svart ovan nedsänkt porslinsho, vita bänkskivor i laminat med framkant i aluminium och ledbelysning ovan. Köket har gott om arbetsytor samt luckor och skjutlådor i ek. Kökets maskinella utrustning består av spis med häll i rostfritt (-16), side-by-side kyl-/frysskåp i rostfritt (-16) och fläkt (bytt av föreningen -08) samt tystlåtande diskmaskin i rostfritt med snabbfunktioner (-15). I anslutning till matplatsen står även ett tillhörande fristående skafferi i ek samt en vinkyl som ingår i försäljningen.
 • Övre hall
  Snygg vitmålad trappa med betongglasdetaljer leder upp till den övre hallen. (Under trappen finns ett trappförråd med autobelysning). Den övre hallen har ekgolv vilket är enhetligt i hela våningsplanet. Även överliggare ut mot trapp är i ek med betongglasdetaljer samt betongglasdetalj på vägg. Samtliga dörrar på övre plan är utbytta till påkostade ekdörrar med frostat glas vilket ger extra ljusinsläpp, lister vid tak och golv är i ek. Här finns även fyra inbyggda garderober för förvaring.
 • Bedroom
  Rymligt sovrum med vita väggar och tapeter i mönstrat svart. Infällda spotlights i tak varav två av dem ovan tänkt sängplats är dimmerbara.
 • Bedroom
  Sovrum med vita väggar och fondvägg med blommigt mönster samt ek på golvet. Hel garderobsvägg med belysning ovan med hyllor, trådbackar och klädstång. Från rummet utgång till balkong med fritt läge och utsikt.
 • Bathroom
  Rejält badrum med våtrumsmatta på golvet i antracitgrått samt ljus våtrumsmatta på väggarna. Rummet har handfatsmöbel i svart med matchande förvaringsskåp samt spegelskåp med belysning, wc och duschplats. Tystgående tvättmaskin (-15) med bla ångfunktion.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  95 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  4 rum (max 3 sovrum)
Construction
 • Built
  1976
Energideklaration
 • Energiprestanda
  135 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2009-10-30
Tv and internet
 • TV: Via Bredbansbolaget Internet: Via eget nät
Parking/Other buildings
 • 189 st garageplatser. Går att hyra för 350 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. För närvarande kort eller ingen kö till garageplats. 38 st husvagnsplatser som går att hyra för 75 kr/mån. Till husvagnsplatserna är det separat kö. För närvarande kort kö. 158 st parkeringsplatser med motorvärmare. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. För närvarande ingen kö.
Economy
 • Community fee
  4 722 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Hushållsström
  200 kr/mån
 • Total operating costs
  200 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Inre reparationsfond
  606 kr (Senast kontrollerad: 2016-05-02)
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,55609
 • Andel av årsavg.
  0,57280
 • Andelstal insats
  0,55609
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår även bostadsrättsförsäkring.
 • Planerade avgiftsändringar
  Föreningen höjde avgifterna senast 1/10-2013 med 1%. Ingen ytterligare avgiftshöjning är planerad.
Föreningen
 • Benämning
  RB Ösd-hus 21. I föreningen finns 241 lägenheter.
 • Allmänt
  Föreningen äger fastigheterna Pumpmakaren 1, Sprängaren 12 och Borraren 2 i Östersundskommun med därpå uppförda 10 st byggnader med 241 lägenheter och 6 lokaler. Bland lokalerna ingår maskinhall med utrymme för fastighetsskötarpersonal. Byggnaderna är uppförda 1975. Fastigheternas adress är Pumpmakargränd 1-17 och 2-22 samt Stenhuggargränd 1-25. Föreningen är aktiv och ordnar kostnadsfria föreläsningar för sina medlemmar som tex om familjejuridik, brandsäkerhet m.m.
 • Kommande renoveringar
  2016: Etapp 2 & 3 av garagerenoveringar genomförs (garagen kommer att vara kallställda). 2017: Planering av asfaltering vid garagen. Föreningen planerar även att bygga ut balkongerna men för detta krävs en detaljplansändring som ännu inte är klar så tidsplanen för detta är ännu inte färdig. Går detta igenom kommer en balkongavgift läggas på månadsavgiften om max 425 kr. Besiktningar av badrum sker löpande.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Om inglasning av balkongerna genomförs kommer det tillkomma en "balkongavgift" varje månad på max 425 kr/mån.
 • Gjorda renoveringar
  2006: Föreningen bytte samtliga fönster till 3-glas, rustat upp lekplatserna enligt EU:s rekommendationer. 2008: Nya fläktar och nytt ventilationssystem. En del badrum har renoverats i föreningen. 2011: Hissarna i lofthusen byttes ut. 2012: Taken på låghusen renoverades och trapphusen i lofthusen renoverades. 2013: Lägenhetsdörrarna byttes ut. 2014: Fortlöpande badrumsrenoveringar och balkong besiktningar utförda. 2015: Utbyte av motorvärmare, etapp 1 av garagerenoveringar påbörjades (garagen kommer att vara kallställda).
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns källarförråd, tvättstuga, bastu, cykelförråd, festlokal, snickarrum (i lofthuset) samt ett övernattningsrum med plats för 4 personer till en kostnad för 150:-/dygn. Odlingslotter finna att låna kostnadsfritt.
Area
 • Trivsamt bostadsområde med blandad bebyggelse endast ca 3 km från Östersunds stadskärna och ca 20 minuters gångavstånd. Nära Storsjöns strand och fina strövområden. I området finns förskola samt grundskola, hälsocentral, frisör, bensinmack, pizzeria samt elljusspår. Närmaste matvaruaffär är ICA Maxi och mitt i området finns en välsorterad OK/Q8-mack med bl.a. postservice. Bussförbindelser till centrala Östersund finns från Östersemsvägen och Norra Åsvägen. Bostadsområdet är mycket trivsamt med grundskola 1-9, hälsocentral, förskola, pizzeria, bensinstation med närlivs mm runt knuten. Närheten till Storsjön erbjuder fin natur och nära till friluftsliv och utomhusverksamhet med fotbollsplan/isbana, tennisbana och grönområden.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area