Search Menu
Bostaden är såld

Östersund - Östra Odensala / Skrakvägen 16

Välkommen till Skrakvägen 16

Varmt välkommen till Odensala och till Skrakvägen 16 till denna välskötta och ompysslade 2-plans villa. En och samma ägare från mitten av 1970-talet då huset uppfördes. Villan har genom åren blivit väl omhändertagen. Nytt yttertak, ommålad fasad, nya enhetliga ekparkettgolv i hela övre våningsplanet och i vardagsrummet. Genomgående nya vackra vita, spegeldörrar. Köket har renoverats med en tidlös inredning. Garaget är tillbyggt med varmbonad snickarbod/förråd. Konventering från direktverkande el till vattenburen fjärrvärme. Uppvuxen och till stora delar insynsskyddad trädgårdstomt med ett mindre grönområde i ryggen. Lusthus för trevlig samvaro om omgärdas av vackra planeringar som tillsammans skapar en liten oas. Skrakvägen är en lugn återvändsgata med närhet till skolor, dagis och nås genom gång och cykelvägar. Elljusspår och strövområden in på knutarna.

Östersund / Östra Odensala
Skrakvägen 16
Final price: 2 700 000 kr
Enclosed: 114/24 kvm
Running costs: 29 961 kr/år
Plotarea: 653 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Östersund / Skrakvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.