Search Menu
Bostaden är såld

Rätan / Sjövägen 35

Härligt läge vid vattnet!

Här kan man köpa en fin fastighet vid Rätanssjön. Ett stort och fint hus som passar bra både som permanentbostad och som fritidsboende. Nära till mataffär, förskola, skola och utomhusbad. Från Rätan har man endast två mil till golfbanan och slalombackarna i Klövsjö och 3 mil till Vemdalsskalets skidsystem. Huset är i två plan plus källare och rymmer tre sovrum, kök, vardagsrum, matsal, nyligen renoverat badrum samt wc-rum. I källaren finns tvättstuga och gott om plats för förvaring. På tomten finns ett dubbelgarage med betongplatta som är ihopbyggt med ett förråd/gäststuga. Uppvärmning sker med jordvärme, vattenburet. Fiber finns framdraget till huset men är ej inkopplat. Servitut finns för bad och båtplats.

Rätan
Sjövägen 35
Final price: 600 000 kr
Enclosed: 108/71 kvm
Running costs: 28 877 kr/år
Plotarea: 2123 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Rätan / Sjövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.