Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Storlien
Björnklyftevägen 50 lgh 1
Price: Calculation 1 875 000 kr
Make a bid
Enclosed: 79,1 kvm
Community fee: 2 137 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum

Storlien / Björnklyftevägen 50 lgh 1

Nyproduktion i Storlien med fantastisk utsikt!

Välkommen till dessa nyproducerade bostadsrättslägenheter i gamla meteorologstationen i Storlien! Lägenheterna ligger högt med magisk utsikt och din närmsta granne är naturen. Ljusa öppna ytor, härligt ljusinsläpp tillsammans med fina materialval. Stor tomt som sträcker sig över stora delar av fjället samt enda bebyggelsen på toppen vilket gör att utsikten och känslan är magisk. Utsikten kommer att bestå eftersom bygglov inte kommer att ges till ny bebyggelse. Nära till Storlien centrum och alla möjligheter för en aktiv livsstil med jakt, fiske och skoterleder nära huset. Tillträde omgående! Välkommen på visning!


Kitchen inspiration

Furnish
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum med braskamin
Vardagsrum med braskamin
Braskamin
Braskamin
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum
Badrum
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Hall
Hall
Utsikt från kök
Utsikt från kök
Vy
Vy
Vy
Vy
Vy
Vy
Vy
Vy
Fasad
Fasad
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Helt nyrenoverad lägenhet i Storlien med alla bekvämligheter tillsammans med stora ljusa fönster som ger utsikt åt alla håll. Genomgående ljusa materialval av högsta klass i hela lägenheten tillsammans med en smart och öppen planlösning för bästa känsla. Värmen såväl som kylan i lägenheten kan styras på distans över mobiltelefonen. Detta är en lägenhet för dig som vill njuta av högsta klass tillsammans med en utsikt som inte finns att få på annat ställe!
 • Entré/hall
  Utanför entrén finns en fin altan där man kan dricka morgonkaffet och se ut över fjällen. Väl inne möts man av en stor och luftig hall med härlig golvvärme och kakel av högsta klass.
 • Kitchen
  Kök med alla moderniteter och öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustat med spis, ugn, fläkt, kombinerad kyl och frys, mikro och diskmaskin i rostfritt stål. Fina, vita skåpluckor och vitt kakel ovan bänk i mörk laminat. Fräscha vitmålade väggar och ekparkett på golv.
 • Livingroom
  Inne i det stora vardagsrummet väntar en exklusiv täljstenskamin och de stora fönsterna gör att man har fin utsikt över fjällen. En altandörr gör det möjligt att komma ut på baksidan. Där är ett perfekt ställe för skoterparkering eftersom skoterleden finns några hundra meter bort från tomtgränsen. Vardagsrummet har vitmålade väggar och fin ekparkett på golv.
 • Bedroom
  I lägenheten finns två rymliga sovrum med vitmålade väggar, ekparkett och garderober.
 • Bathroom
  Badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod, handdukstork och golvvärme.
 • Förråd
  Rymligt förråd finns beläget mellan kök och vardagsrum i lägenheten.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  79,1 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  1978
 • Värme och ventilationsanl.
  Varje lägenhet har en egen luftvärmepump (IVT 12 PR-N) och elradiatorer installerade 2015. Induvitduella elmätare är installerade i varje lägenhet.
 • Description
  Grundmur: Betong Stomme: Trä Yttertak: Målad stålplåt Fasad: Stående panel, målat trä Dörrar: Trä Fönster: 2-glas
Tv and internet
 • Fastigheten har fiberanslutning för bredband.
Economy
 • Community fee
  2 137 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,28953148
Föreningen
 • Benämning
  Brf The View Storlien. I föreningen finns 3 lägenheter.
 • Gjorda renoveringar
  Lägenheterna är totalrenoverade under 2015.
Area
 • Storlien - Storvallen är svensk klassisk fjällmark. När järnvägen kom till byn 1882 blev detta snabbt Sveriges populäraste vintersportort under flera decennier. Du tar dig enklast hit med tåg eller bil, dock så ligger flygplatsen i norska Vaernaes endast 7 mil bort. Storlien - Storvallen är omgivet av stora oexploaterade fjällområden i alla väderstreck. Från boendeanläggningarna i Storvallen går bland annat lederna direkt till Blåhammarens fjällstation, och sedan vidare till Storulvåns fjällstation samt inte minst Sylmassivet och Sylarnas fjällstation. I Storlien finns flera välkända utflyktsmål; Blomsterstigen, Stenen i grönan dal vid Skurdalssjön, vattenfallet Brudslöjan med mera. För dig som som gillar skidåkning med sköna fallhöjdsmeter hittar du 20 pistade nedfarter i Storlien med bland annat en stor "funpark" för den som vill hoppa, trixa eller raila. I Storvallen finns ett vackert fjällkapell som är perfekt för dig som vill fira högtider såsom dop eller giftermål med fjällen som din närmsta granne.
 • Kommunikationer
  Till Storlien kan du ta dig med både lokaltrafik och tåg. Vintertid går även transferbuss vissa speciella tider. Tågen går sedan vidare mot Norge och Trondheim.
Vägbeskrivning
 • Vägbeskrivning
  Från Åre - kör E 14 västerut 62 km. Sväng höger på Björnklyftevägen, kör 160 m. Sväng vänster på Björnklyftevägen, kör 500 m sedan kommer du fram till huset.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area