Search Menu
Bostaden är såld

Vemdalen - Näsvallen/ Trumvallen / Vemdalsskalet / Näsvallen 555

Chansen att köpa en fäbodvall!

Unik möjlighet att köpa en vacker fäbodvall i Näsvallen! Fint rustade byggnader i en otroligt vacker miljö, här har man lugnet men också närhet till skoterleder, vandringsleder, skidleder och Trumvallens fjällridning. Endast 10 minuter med bil till Vemdalsskalets skidanläggning och service. Genom fäbodvallen porlar en bäck och här finns två sovstugor, ett "fjös", ett kokhus, en bastustuga samt tre timmerbyggnader som idag används som förråd. Byggnaderna har man flyttat hit från andra ställen i Härjedalen och har därefter rustat upp dem så att dom är i mycket gott skick. Flera av timmerhusen byggdes ursprungligen på 1700-talet. Fastigheten är hela 18,7 ha vilket ger stora möjligheter till att eventuellt stycka av fler tomter. Kallkälla finns på fastigheten.

Vemdalen / Näsvallen/ Trumvallen / Vemdalsskalet
Näsvallen 555
Final price: 1 800 000 kr
Fastigh.bet: Härjedalen Vemdalens Kyrkby 20:24
Totalareal: 19,2 ha
Sold: 2016-08-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Vemdalen / Näsvallen