Search Menu
Bostaden är såld

Vemdalen / Östgärdegatan 21c

Praktiskt hus i Vemdalen by!

Öppet, ljust och med utsikt mot Högfjället och Björnrike ligger den här praktiska villan med två lägenheter, en stor med 6 r o k och en liten etta. Det mesta är renoverat mellan 2009 och idag, och huset håller mycket god standard. I den stora lägenheten finns gott om utrymme för en familj. Här finns härliga umgängesytor både på övre och nedre plan, två badrum, varav ett mycket rymligt och 5 rum att fördela som sovrum, kontor eller liknande. Härifrån har man nära till byns centrum med förskola, skola, butiker, restauranger och biograf. Skidbussen har en hållplats ca 300 m från huset.

Vemdalen
Östgärdegatan 21c
Final price: 1 700 000 kr
Enclosed: 195/20 kvm
Running costs: 47 680 kr/år
Plotarea: 1080 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Vemdalen / Östgärdegatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.