Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Vemdalen / Vemdalsskalet/Skalspasset
Vemdalsskalet Skalspassvägen
Price: Calculation 2 650 000 kr
Enclosed: 80,5 kvm
Community fee: 1 983 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Vemdalen - Vemdalsskalet/Skalspasset / Vemdalsskalet Skalspassvägen

Populära Skalsklippan, ski in- ski out!

Nu kommer uppföljaren till populära Skalsklippan på Skalspasset/Vemdalsskalet. Här har man chansen att köpa fyra fina bostadsrätter i en obelånad förening med toppenläge. Ski in- ski out läge med närhet till restauranger, gästservice och skidshop. Riktigt bra planlösning med generöst allrum/kök, ljusa sovrum, wc-rum, badrum med bastu och balkong med mycket sol. Lägenheterna håller på att byggas och beräknas vara färdiga under hösten 2016. Priset för lägenheterna på nedervåningen är 2650 000 kr och 2850 000 kr för övervåning.

Övervåning
Övervåning
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Utsikt balkong övervåning
Utsikt balkong övervåning
Undervåning
Undervåning
Sovrum undervåning
Sovrum undervåning
Sovrum undervåning
Sovrum undervåning
Planritning
Planritning
planritning
planritning
Description of rooms
 • Entré
  Hall med klinkergolv och målade väggar. Här finns gott om plats för kappavhängning samt praktiskt torkskåp.
 • Allrum/kök
  I allrummet/köket har man en härlig vy över Sonfjället och Hovde. De många fönsterna ger både ljus och rymd. Här finns en sällskapsdel, matplats och köksdel. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Vita vitvaror från Siemens. Köksluckor från Ballingslöv. Angivna modeller kan komma att ändras, dock kommer eventuell ersättningsmodell att vara jämförbar med den, enligt ovan, angivna modellen. Infällda spotlights i taket samt under överskåpen. Stänkskydd i vitt kakel 10 x 10 cm.
 • 3 Sovrum
  I lägenheterna finns tre sovrum, varav det ena har plats för dubbelsäng. Ekparkett på golven, målade väggar med fondvägg i målad träpanel.
 • Badrum med bastu
  I anslutning till hallen ligger ett rymligt, helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättställ, handdukstork och bastu. Infällda spotlights i taket. Bastun har klinkergolv och aggregat från Helo eller liknande.
 • Wc-rum
  I anslutning till hallen ligger även detta badrum. Här finns toalett, tvättställ och plats för tvättmaskin. Klinkergolv och klinkersockel, vitmålade väggar.
 • Generella fakta
  Golv: I kök/allrum samt sovrummen ekparkett trestav 13-14 mm, mattlackad I hallen och badrummen grafitgrått klinkergolv . Väggar: Spacklade vitmålade väggar samt fondvägg i träpanel i allrum/kök och sovrummen. I stora badrummet vitt väggkakel. I wc-rummet väv, målning med våtrumssystem, kulör vit Tak: Vitmålad gips i alla rum Innerdörrar: Bastudörr är av helglasad typ med rökfärgat glas, övriga innerdörrar är massiva trädörrar.
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheterna är ljusa och rymliga och ger en känsla av fjällstuga med sina ljusa trädetaljer. Balkongen/altanen erbjuder härligt söderläge och här kan du säkerligen njuta av många sköna stunder i solen.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  80,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftsvärmepump, mekanisk ventilation Uppvärmning sker med separat frånluftsvärmepump för respektive lägenhet. Enheten är kopplad till respektive lägenhets elförbrukning och mäts via statistikmätare för respektive lägenhet. Värmeelementen producerar både vatten och värme för lägenheten och är placerad i hallen. Förbrukningen debiteras på respektive bostadsrättsinnehavare via föreningen.
 • Description
  Tegeltak, platta på mark, träpanel
 • General information
  Upplåtelseavgift, överlåtelseavgift och pantsättningsavgift kan tas ut efter beslut av styrelsen. Överlåtelseavgift får maximalt uppgå till 2,5% av basbeloppet enligt lagen Pantsättningsavgift får maximalt uppgå till 1% av basbeloppet enligt lagen
 • Other space
  Utvändigt skidförråd till varje lägenhet.
Tv and internet
 • Förberett med fiber till teknikrum och möjlighet för trådlöst nätverk i den enskilda lägenheten. Lägenheten är utrustat med 1 tv-uttag.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  P-plats: Ingår i avgiften.
Economy
 • Community fee
  1 983 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Årsavgifter skall erläggas månadsvis i förskott.
 • Kommentarer driftkostnad
  Förbrukningsavgifter för värme (el), varmvatten och hushållsel ingår ej i föreningens avgift. Varje bostadsrätt har en beräknad energiförbrukning uppgående till 11300 kWh/år varav 5100 kWh/år avser hushållsel och 6200 kWh/år avser uppvärmning. Vid en totalkostnad per kWh om 1,25 kr uppgår den totala kostnaden för uppvärmning och hushållsel till 14 125 kr. Varje bostadsrättsinnehavare bör ha giltig hemförsäkring med tillägg för bostadsrättslägenhet.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,25
 • Andel av årsavg.
  0,25
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår: vatten, vägavgift, avgift för v/a och sophantering.
Föreningen
 • Benämning
  Bostadsrättsföreningen Skalsklippan 1
Area
 • Skalspasset som boendeområde ligger på Vemdalsskalet och bebyggdes 2009. Här har byggts en blandning av fritidshus, bostadsrätter och lägenheter för kommersiell uthyrning och man har precis byggt en ny restaurang i området. Vemdalen med sina tre skidområden Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö har de senaste åren haft en stark tillväxt som delvis möjliggjorts tack vare stora förbättringar i skidområdet. Nu tar man steget vidare med en total förvandling av skidområdet Väst på Vemdalsskalet, i området vid Skalspasset där man redan nu har byggt en helt ny sittlift, Väst Express. I närheten av 6-stolsliften Pass-Express bygger man en helt ny serviceanläggning som förutom den nya restaurangen rymmer lounge, bageri, möjlighet för hämtmat, ny gästservice, skiduthyrning och en mindre filial till skidshopen. Det här blir med andra ord Skalets nya centrum! Vemdalsskalet är ett av resmålen i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna erbjuder 55 nedfarter och 34 liftar på ett och samma skipass. Vemdalsskalet är högt beläget över havet och de snösäkra fjällen erbjuder varierande skidåkning och Vemdalsskalets erbjuder vintertid ett brett spektra av nöjen och god mat. Här finns även skidshop med uthyrning, skidskola, Ica-butik, inredningsbutik och frisör. I Vemdalen finns 50km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp. Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö. Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area