Search Menu
Bostaden är såld

Vemdalen - Vemdalsskalet/ Ströms område / Vemdalsskalet susannes väg 1

Välbyggt hus på Skalet

Fantastiskt välbyggt Forsgrens timmerhus med hög standard på Vemdalsskalet. Ett stort, ljust och luftigt hus i två plan högt beläget i Strömsområdet på hörntomt med altan och ogenerad utsikt över Vemdalsskalet. Huset har en öppen planlösning med kök och mycket stort allrum med högt ryggåstak och braskamin. Stora fönsterpartier mot Vemdalsskalet släpper in hela fjällvärlden i huset. Här finns tre sovrum, ett på nedre plan och två på övre plan. På övre plan finns ytterligare ett allrum. I huset finns två badrum, båda med dusch och ett även med bastu. På hela markplan ligger golvvärmeslingor och på övre plan sitter radiatorer. Värmepannan går att fjärrstyra. På uppfarten finns ett dubbelgarage för bil och skoter. Perfekt läge, ski in- ski out. Härifrån har man nära till hela Vemdalsskalets utbud av slalombackar, längdskidspår, restauranger och affärer.

Vemdalen / Vemdalsskalet/ Ströms område
Vemdalsskalet susannes väg 1
Final price: 4 100 000 kr
Enclosed: 104/30 kvm
Running costs: 31 257 kr/år
Plotarea: 1333 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Vemdalen / Vemdalsskalet Susannes Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.