Search Menu
Bostaden är såld

Bodafors / Bonaregatan 10

Nu ges möjlighet att förvärva en välplanerad och familjevänlig villa på hörntomt. Med hela 131 kvm boarea och lika stor biyta ges plats för den stora familjen med hela 4-5 sovrum. Uppvärmningen sker genom bekväm och skötselbesparande bergvärme som kan hjälpas till av Keddyinsatsen i öppna spisen. Med treglasfönster från 2010 blir energibesparingen och isoleringen förbättrad samt minskat underhåll genom fönstrens utvändiga aluminiumbeklädnad. Med den öppna planlösningen på övre plan ges känslan av härlig rymd och luftighet. Modernt och funktionellt kök i högblank abstrakt svart med praktisk köksö. Den öppna planlösningen går vidare till vardagsrum/allrum. Stort härligt altandäck för många sköna och avkopplande stunder i vänners sällskap. Stor källare delvis inredd med härlig gillestuga och fina sällskapsytor samt värmekassett strategisk placerad för god värmespridning till övriga rum. Med flera bra förrådsutrymmen kan genom god ordning göra vardagen enklare och tidsbesparande. Välkommen till visning!

Bodafors
Bonaregatan 10
Final price: 900 000 kr
Enclosed: 131/131 kvm
Running costs: 39 230 kr/år
Plotarea: 907 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bodafors / Bonaregatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.